Mene Creative  matalan kynnyksen luova toimisto.

 Graafikot Tuomas ja Kiira perustivat Menen, koska he uskovat yhteistyön voimaan, reiluuteen sekä siihen, että työnteon pitää olla kivaa. Intohimoamme ovat yksityiskohtiin keskittyvä graafinen suunnittelu, typografisesti vaikuttavat taitot sekä monipuoliset kuvitukset.

Me emme ole mainostoimisto – me olemme luova, vikkelä, joustava ja ennen kaikkea luotettava graafisen suunnittelun kumppani asiakkaillemme. Voimme auttaa teitä yksittäisissä projekteissa tai voitte luoda kanssamme pitkän yhteistyösuhteen. Te voitte sijaita missä vaan, meidän kotipaikkamme on Helsingin Kruununhaka.

Lue alempaa lisää palveluistamme.

Kesälomakuvitus Mene Creativen someen

Kiiki & Tuokko

Kaksi graafikkoa on parempi kuin yksi – 2 become 1!

Me, eli Kiira “Kiiki” Koivunen ja Tuomas “Tuokko” Korolainen olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2009 alkaen ja perustimme Mene Creativen vuonna 2014 solmien samalla ammatillisen avioliiton. Olemme Match made in Heaven ja täydennämme toisiamme sekä ammatillisesti että yrittäjinä.

KIIRA ”KIIKI” KOIVUNEN
graafinen suunnittelija, toimitusjohtaja
// 044 545 3443 // kiira(at)menecreative.fi

Kiiki on ihmisrakas ja sanavalmis, vilkkaalla mielikuvituksella varustettu graafisen alan ammattilainen ja kuvittaja.

TUOMAS ”TUOKKO” KOROLAINEN
graafinen suunnittelija, hallituksen puheenjohtaja
// 040 7470 326 // tuomas(at)menecreative.fi

Tuokko on pikkutarkka, lahjakas ja avaraa tilaa rakastava taittaja, kielipoliisi ja sinnikäs ongelmanratkaisija.

Palvelut

Meiltä saat kaikki graafisen suunnittelun palvelut samasta osoitteesta. Yksikään toimeksianto ei ole meille liian pieni tai suuri, Menelle olet juuri sopiva.

Mene ideoi ja toteuttaa – aina asiakkaan lähtökohdista. Meillä on aina aikaa uusille mielenkiintoisille projekteille. Ota yhteyttä!

Katso alta yleisimmät palvelumme lyhyesti.

ILMEET

 • Logosuunnittelu
 • Typografia
 • Yritysilmeet
 • Tapahtumien ilmeet
 • Graafiset ohjeistukset

PRINTIT

 • Julisteet ja flyerit
 • Käyntikortit
 • Lehdet, esitteet ja vuosikertomukset
 • Oppaiden, kirjojen ja julkaisujen taitot
 • Messumateriaalit
 • Kirjojen taitot ja kannet

KUVAT

 • Kuvitukset
 • Infografiikka
 • Valokuvaus
 • Kuosit

DIGITAALISET

 • WordPress-nettisivut
 • Mainosbannerit
 • Some-materiaalit
 • PowerPoint-esitykset

Asiakkaidemme sanomaa

”Mene Creative on vastannut Helsingin Yrittäjien Yritystä Stadiin -tapahtuman visuaalisen ilmeen suunnittelusta ja kehittämisestä useamman vuoden ajan. Ulkoasu on tukenut tapahtuman tavoitteita täydellisesti ja puhutellut juuri toivottuja kohderyhmiä. Luovuus, monipuolisuus sekä aikataulujen ja asiakkaan ymmärtäminen ovat Mene Creativen tiimin vahvuuksia – suosittelen yhteistyötä heidän kanssaan lämpimästi.”
Jaana Tihtonen
viestintäpäällikkö, Helsingin Yrittäjät
“Kirjallisuus vaatii tekijöiltään oivaltavaa luovuutta – kannesta kanteen. Se on juuri sitä voimaa, mitä Mene Creative on täynnä.”
Heikki Savola
kustantaja, Robustos
“Arvostan Mene Creativen kanssa työskentelyssä ehdottomasti eniten sitä, että he uskaltavat sanoa kun me olemme väärässä ja tahdomme jotain tyhmää. Luottamus Mene Creativen visuaaliseen näkemykseen antaa meille mahdollisuuden antaa heille idea-aihioita, kuten tekisimme sitä oman talon sisällä. Lopputulos on aina ollut erinomainen.”
Pasi Hakkio
tuottaja, yrittäjä, Visual Norden
“Joustava ja hyvä yhteistyö Tuomaksen ja Kiiran kanssa on toiminut jo useamman vuoden ajan. Sauma-lehtemme saa tyylikkään ulkoasunsa osaavissa käsissä, ja lehteä voi ylpeänä jakaa asiakkaille.”
Marjo Nieminen
viestintäpäällikkö, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

“Mene Creativessa yhdistyy luovuus, mutkattomuus ja varmuus. He ovat todellisia ammattilaisia, jotka osaavat kääntää ajatukseni ja tarpeeni visuaaliseksi lopputulokseksi, joka on raikas, yllättävä ja kuitenkin juuri sitä mitä hainkin. Menen  kanssa työskentely on ihanan mutkatonta ja he toimittavat sovitun tuotteen aina ajallaan.”
Ulpu Seppälä Furet
Donor relationships and marketing fundraiser, Greenpeace
”Riemukasta ja ripeää yhteistyötä, raikasta jälkeä, suosittelen lämpimästi.”
Marikki Stocchetti
Kehityspoliittisen toimikunnan pääsihteeri
“Yhteistyö Kiiran ja Tuomaksen kanssa sujui ensitapaamisesta lähtien mukavan luontevasti. Kahvikupin äärellä kerroin heille toiveitani ja näytin kuvia, kirjoja ja lehtileikkeitä havainnollistamaan ajatuksiani yritykseni ilmeestä. Idearikkaina ammattilaisina he saivat kiinni ajatukseni ja nettisivujeni visuaalinen ilme sekä käytettävyys ylittivät odotukseni. Suosittelen lämpimästi.”
Taru Leinonen
valokuvaaja ja kuvataiteilija, Tarukuva

Asiakkaitamme

Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä: suuret ja pienet yritykset, yhdistykset, järjestöt, tapahtumat ja yhtälailla yksityishenkilöt.