Mene Creative on astetta hauskempi mainostoimisto, jonka kuplivat ideat ja upeat graafiset toteutukset syntyvät kollektiivisesta luovasta hulluudesta, ammattitaidosta ja intohimosta. Tarjoamme kaikki graafisen suunnittelun palvelut samasta osoitteesta. Olemme pieni ja vikkelä, luova, joustava ja ennen kaikkea luotettava kumppani asiakkaillemme. Kotipaikkamme on Vallila, Helsinki.

Yhteistyö Mene Creativen kanssa sujui koko projektin ajan loistavasti. Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä, sovitut aikataulut pitivät ja valmiit materiaalit olivat juuri sellaisia kuin toivoimme. Voin lämpimästi suositella Mene Creativen palveluja!

Pauliina Törni, tapahtumatuottaja, Helsingin Yrittäjät

TÄSSÄ ME OLEMME – TYYPIT TÖIDEN TAKAA

Kiira

Kiira ”Kiiki” Koivunen

AD, Toimitusjohtaja, osakas

// 044 545 3443 // kiira(at)menecreative.fi

Kiiki on vilkkaalla mielikuvituksella varustettu graafisen alan ammattilainen, joka ihmisrakkaana ja sanavalmiina tyyppinä hoitaa myös Menen markkinointia ja asiakashankintaa. Peruspalveluidemme lisäksi Kiikin työpöydällä syntyy tarvittaessa mitä erilaisimpia kuvituksia tuomaan lisäarvoa asiakastöihin.

Tuomas

Tuomas ”Tuokko” Korolainen

AD, Hallituksen puheenjohtaja, osakas

// 040 7470 326 // tuomas(at)menecreative.fi

Tuokko on pikkutarkka, lahjakas ja avaraa tilaa rakastava taittaja, kielipoliisi ja sinnikäs ongelmanratkaisija. Painotöiden, yritysilmeiden ja nettisivujen lisäksi hän hoitaa Menen talousasioita spartalaisella otteella. Tuokolla on yli kymmenen vuoden kokemus Taideyhdistys Roihun pyörittämisestä sekä Reikäreuna-elokuvafestivaalin tuottamisesta, markkinoinnista ja graafisesta suunnittelusta.