Asiakas: Lastenkirjainstituutti

Lastenkirjainstituutti (LKI) on valtakunnallinen lasten- ja nuortenkirjallisuuden sekä lastenkirjataiteen edistämis- ja tiedotuskeskus ja erikoiskirjasto. LKI palvelee alan ammattilaisia, harrastajia sekä tiedotusvälineitä lasten- ja nuortenkirjallisuutta koskevissa kysymyksissä. Se järjestämme yksin ja yhteistyössä erilaisia näyttelyitä, tapahtumia ja tapaamisia niin alan ammattilaisille kuin lapsiperheillekin.

nettisivujen ulkoasu ja tekninen toteutus WordPressillä sekä printtikuvituksen suunnittelu.

Tutustu sivustoon: lastenkirjainstituutti.fi

Lastenkirjainstituutin nettisivuja suunniteltaessa oli ensiarvoisen tärkeää, että rakenne on kävijälle looginen ja hyvinkin laaja sisältö helposti hallittavissa. Visuaalisen ilmeen toivottiin olevan ilmava ja raikas. Ulkoasussa käytettiin kuvittajien laajaa aineistoa ja samalla haluttiin tehdä LKI:lle oma printti, jota voidaan toistaa tarvittaessa kaikissa heidän materiaaleissaan, myös printtituotteissa. Sivuilta vaadittiin useita erilaisia näkymiä sekä toiminnallisuuksia ja tuli myös olla helpot päivittää. Yhteistyö asiakkaan kanssa sujui erittäin hyvin ja kaikissa tavoitteissa onnistuttiin. Valokuvia sivuille otti Paavo Pykäläinen.

”Mene Creativen toteuttamat uudet kotisivumme ylittivät odotuksemme. Pienillä resursseilla saimme toteutettua raikkaan ja käyttäjäystävällisen kokonaisuuden, vaikka sivut ovat sisällöllisesti runsaat ja monimuotoiset. Olemme erityisen tyytyväisiä uuteen Löydä asiantuntija –palveluun. Voin lämpimästi suositella Mene Creativea sekä graafisen suunnittelun että kotisivujen toteuttamisen osalta.”

Paula Halkola
toiminnanjohtaja, Lastenkirjainstituutti
LKI
Kuosi
LKI
lki_4
LKI