Asiakas: Kehityspoliittinen toimikunta
Kehityspoliittinen toimikunta on ainoa systemaattisesti ja laaja-alaisesti Suomen kehitysyhteistyötä sekä -politiikkaa seuraava ja arvioiva taho. Valtioneuvosto asettaa kehityspoliittisen toimikunnan hallituskausittain. Sen jäsenistö koostuu eduskuntapuolueista, etu- ja kansalaisjärjestöistä sekä UniPID- verkoston yliopistoista.
nettisivujen ulkoasu ja tekninen toteutus WordPressillä.

Tutustu sivustoon: www.kehityspoliittinentoimikunta.fi

Kehityspoliittisen toimikunnan nettisivuja suunniteltaessa oli ensiarvoisen tärkeää, että rakenne on kävijälle looginen ja sisältö helposti hallittavissa. Visuaalisen ilmeen toivottiin olevan ilmava, raikas ja toistavan KPT:n olemassa olevaa ilmettä. Sivujen tuli myös olla helpot päivittää. Yhteistyö asiakkaan kanssa sujui erittäin hyvin ja kaikissa tavoitteissa onnistuttiin.

”Yhteistyö MeneCreativen Kiiran ja Tuomaksen kanssa oli ensimmäisestä yhteydenotosta saakka sujuvaa ja hauskaa. Meillä oli suunnitelma valmiina ja Tuomas ja Kiira nappasivat loistavasti kiinni ajatuksistamme. Uusista nettivisuistamme tuli todella hienot, paljon paremmat kuin osasimme kuvitellakaan. Ne ovat raikkaat, modernit ja mikä tärkeintä, superhelpot käyttää. Nyt on todellakin ilo ohjata ihmisiä sivuillemme. Työn hinta-laatu –suhde oli mielestämme erinomainen ja aikataulut pitivät. Suosittelemme MeneCreativea erittäin lämpimästi!”

Katja Kandolin
Koordinaattori / Kehityspoliittinen toimikunta
kpt1
kpt2
kpt3