Asiakas: Kätkö

Kätkö on kultaseppä Hanna Rainion vuonna 2015 perustama brändi ja yritys. Hannan oma Kätkö Koru -mallisto tehdään käsityönä eettisin ja ekologisin periaattein valituista materiaaleista yksittäiskappaleina ja pieninä sarjoina. Kätkö käyttää töissään 100% kierrätettyä hopeaa sekä ensimmäisenä, ja toistaiseksi ainoana Suomessa sertifioitua Reilun kaupan kultaa.

Korut valmistuvat Kätkö Paja & Puodin työpajassa Helsingin Harjussa, jossa toimii myös pieni korumyymälä.  Oman malliston lisäksi Kätkössä korjataan, uudistetaan, tuunataan ja vaikkapa sulatetaan vanhat korut uudeksi. Koruja tehdään myös tilaustyönä. Tilasta löytyy Hannan lisäksi myös muutama muu kultaseppä koruineen.

Kätkön logo, flyeri ja kokonaisvaltainen visuaalinen ilme. Nettisivujen suunnittelu, ulkoasu ja tekninen toteutus WordPressillä.

Mene on ollut alusta asti mukana suunnittelemassa Kätkön ilmettä. Suunnittelun lähtökohtana on ollut särmikäs, mutta pehmeä, hieman rosoinen kauneus ja ekologisuus. Mahdollisuuksien mukaan kaikki Kätkön pakkaus- ja markkinointituotteet on tehty kierrätysmateriaaleja käyttäen.

Syksyllä 2016 tehtiin Kätkölle nettisivut, joista Hanna toivoi mahdollisimman minimaallisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä. Valokuvaaja Ville Lehvosen kuvat täydensivät hienosti Kätkön satumaista tunnelmaa. Tavoitteena oli nostaa korut esiin, samoin kuin Hannan käyttämät ekologiset materiaalit.

Vieraile sivuilla katkokoru.fi

”Onnellisten sattumien kautta löysin Mene Creativen Kiiran ja Tuomaksen kokoamaan ja pukemaan kuviksi epämääräiset ajatukseni ja mielikuvani siitä, millainen juuri perustamani yhdennaisen yritykseni visuaalisen ilmeen tulisi olla. Ihanaa oli, että sain samantien jättää kaiken huolehtimisen asian tiimoilta heille.

Sain myös kullanarvoisia neuvoja mitä kaikkea ja millaista markkinointimateriaalia tarvitsisin, ja millaisella panostuksella niihin yrityksen alkuvaiheessa kannattaisi lähteä. Kommunikointi oli helppoa ja hauskaa, uskalsin kysellä myös ne tyhmät kysymykset, ja vieläpä moneen kertaan.

Kun Kätkön nettisivujen tekemisen aika koitti, tuntui minusta kovin monimutkaiselta ja vaikealta hahmottaa, mitä kaikkea pitäisi huomioida jotta sivuista tulisi selkeät, helppokäyttöiset ja informatiiviset, visuaalista puolta unohtamatta. Onneksi sain taas heittää huoleni, kun Menen tiimi otti työn haltuunsa. Muutamien keskustelujen ja pohdintojen kautta suunta löytyi ihanan helposti ja vaivattomasti. Kävimme sivuja läpi vaihe vaiheelta työn edetessä, joten oli helppo pysyä kärryillä mitä tuleman piti. Olen todella iloinen ja tyytyväinen lopputulokseen, sivuista tuli vielä paljon hienommat kuin olisin ikinä uskaltanut toivoa.

Kätkön ja Menen yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin. Lämmin suositus!”

Hanna Rainio
kultaseppä / yrittäjä, Kätkö

katko_netti_1
katko_netti_2
katko_netti_3
katko_netti_4
Katko15
Katko1
Katko11
Katko12
Katko13
Katko10
Katko3
Katko2
Katko6
Katko7
Katko8
Katko9
Katko4
Katko5