Asiakas: Sibia Oy / Suomen Setlementtiliitto

Sibia on erikoistunut auttamaan osallistavia tilaisuuksia sekä kehitysprosesseja fasilitoimalla ja visualisoimalla.

Suomen Setlementtiliitto on sivistys- ja sosiaalista työtä tekevä kansalaisjärjestö sekä setlementtiyhdistysten keskusjärjestö. Sen jäseniä ovat 34 paikallista setlementtiä ja seitsemän alueellista lapsi- ja nuorisotyön piiriyhdistystä. Liitto on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Kansalaisraati-käsikirjan ilme ja taitto

Setlementtiliiton julkaisema käsikirja on ensimmäinen suomenkielinen opas, johon on koottu yhtä kattavasti kansalaisraadin järjestämisen käytännön ohjeet, vinkkejä ja esimerkkimateriaalia kansalaisraadin järjestämiseen. Opas pohjautuu Suomen Setlementtiliiton koordinoiman Uusi paikallisuus -hankkeen kokemuksiin kansalaisraatien järjestämisestä.

Kansalaisraati-käsikirja toteutettiin yhteistyössä Sibian kanssa. Sibian Liina Hongell hoiti projektijohdon ja teki oppaan kuvitukset. Mene Creativen vastuulla oli oppaan yleisilme ja taitto.

Lopputulos ylitti odotuksemme! Tuomas ja Kiira loivat toiveidemme pohjalta raikkaat värit ja modernin selkeän ilmeen, joka houkuttelee tarttumaan oppaaseen.

Pihla Ruuskanen
Suomen Setlementtiliitto

Työskentely Kiiran ja Tuomaksen kanssa oli hyväntuulista ja hulvatonta. Olin hyvin tyytyväinen julkaisun raikkaaseen ja menevään ilmeeseen ja selkeään taittoon.

Liina Hongell
Sibia Oy
kansi
setlementti62setlementti1
setlementti10setlementti1
setlementti3
setlementti5